پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی- اخبار پژوهشکده
مصرف گوجه فرنگی و سرطان پروستان

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۷/۵ | 
رژیم غذایی سرشار از گوجه فرنگی از سرطان پروستات جلوگیری می کند.

  طبق نتایج به دست آمده از مطالعه جدید که در اپیدمیولوژی سرطان، بیومارکر و پیشگیری منتشر شده است: مردانی که مصرف زیاد میوه وسبزیجات ( مخصوصا) گوجه فرنگی دارند کمتر در خطر ابتلا به سرطان پروستات هستند.

 به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی، مردانی که غذاهای غنی گیاهی را در رژیم خود دارند برای هرواحد افزایش مصرف سبزیجات 9% کمتر در خطر ابتلا به سرطان پروستات هستند.

  مردانی که در هر هفته بیشتر از 10 غذا با گوجه فرنگی مثل آب گوجه فرنگی یا لوبیای پخته شده در سس گوجه فرنگی را استفاده می کنند 18% کمتر در خطر ابتلا به سرطان پروستات هستنئد.

برای دستیابی به اطلاعات بیشتر می توانید به لینک ذیل مراجعه نمایید.

http://www.cancernetwork.com/genitourinary-cancers/tomato-rich-diet-may-protect-against-prostate-cancer?GUID=5129F2C1-13A9-4C92-B627-59492E8B2184&rememberme=1&ts=04092014

نشانی مطلب در وبگاه پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی:
http://ibcrc.ir/find.php?item=1.113.363.fa
برگشت به اصل مطلب