پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی- اخبار پژوهشکده
تغذیه در بهبود عوارض دوره درمانی بیماران سرطانی بسیار حائز اهمیت است.

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۵/۴ | 
  تغذیه در بهبود عوارض دوره درمانی بیماران سرطانی بسیار حائز اهمیت است

  با رعایت کردن تغذیه صحیح و مشاوره بیمار با پزشک یا متخصص تغذیه میتوان از عوارض دوره های درمان سرطان پستان کاست.

  به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی، لیلا حیدری کارشناس اداره آموزش پژوهشکده در خصوص تغذیه بیماران سرطانی گفت: اگر بیمار از لحظه تشخیص سرطان، تحت مراقبت های غذایی صحیح قرارگیرد، بیماری اش بهتر کنترل می شود و بیمارانی که تغذیه مناسبی در پیش می گیرند بهتر درمان های معمول را تحمل می کنند و شانس بیشتری در بازیابی سلامت خود دارند.

وی ادامه داد: با رعایت تغذیه مناسب سیستم ایمنی ضعیف نمی شود و احتمال ایجاد عفونت های متعدد که در این بیماران شایع است کاهش می یابد.

همچنین؛ افرادی که تغذیه مناسب دارند کمتر دچار افت شدید وزنی و ازدست رفتن توده عضلانی می گردند.

لازم به ذکر است؛ علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در همین خصوص، به قسمت توصیه های پزشکی در این سایت مراجعه و یا برای ورود به این بخش، قسمت زیر را  را کلیک نمایند.

کلیک کنید

نشانی مطلب در وبگاه پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی:
http://ibcrc.ir/find.php?item=1.113.306.fa
برگشت به اصل مطلب