[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي :: English Page ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آشنایی با پژوهشکده::
گروه های پژوهشی::
آموزش::
کلینیک ها و مراکز تخصصی::
خدمات تخصصی::
دانستنی های سرطان::
انتشارات::
با بهبودیافتگان::
خیرین سرطان::
برقراری ارتباط::
اخبار پژوهشکده::
پرداخت الکترونیکی::
::
نوبت دهی اینترنتی کلینیک

AWT IMAGE

..
آدرس سازمانی (Affiliation)
آدرس سازمانی (Affiliation) پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی در مقالات و منابع علمی 
فارسی: مرکز تحقیقات سرطان پستان، پژوهشکده معتمد، جهاددانشگاهی، تهران، ایران
English: Breast Cancer Research Center, Motamed Cancer Institute, ACECR, Tehran, Iran
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
webmail

 AWT IMAGE

..
اتوماسیون

AWT IMAGE

..
نماد اعتماد الکترونیکی
..
:: توصیه های تغذیه ای و رژیم غذایی بیماران مبتلا به سرطان پستان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۸/۱۵ | 

AWT IMAGEتوصیه های تغذیه ای و رژیم غذایی بیماران مبتلا به سرطان پستان

تغذیه مهم‌ترین بخش درمان بیماران مبتلا به سرطان است. تغذیه‌ی درست و مناسب قبل، بعد و در حین درمان سرطان می‌تواند به کیفیت زندگی بیماران تا حد بسیاری کمک کند. تغذیه مناسب شامل مصرف مواد مغذی شامل پروتئین، کربوهیدرات، چربی،‌ آب، ویتامین‌ها و مواد معدنی است.
 

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی، لیلا حیدری کارشناس گروه بیماری های پستان پژوهشکده در خصوص "مسائل تغذیه ای در خلال مراحل مختلف درمان بیماران مبتلا به سرطان پستان" به نکات ذیل اشاره کرد:

  • خوردن غذا به میزان کم ولی در دفعات زیاد (8-6 وعده کوچک بجای سه وعده بزرگ) به مراتب قابل تحمل تر است. غذاهای پرچربی به ویژه منابع حیوانی را محدود کنید. شیر و لبنیات کم‌چرب انتخاب کنید.
  • بجای مصرف ماست و دوغ معمولی در صورت در دسترس بودن از ماست پروبیوتیک استفاده نمایید.
  •  می‌توانید با روش‌هایی مثل پختن مقدار چربی در وعده‌ها را کاهش دهید .
  • مصرف غذاهای نمک‌سود، دودی و ترشی‌جات را محدود کنید.
  • سعی کنید که بیشتر مایعات را بین وعده‌ها نه همراه با وعده مصرف کنید. زیرا نوشیدن مایعات با غذا سبب می‌شود که احساس سنگینی داشته باشید.
  • جهت تامین ویتامین گروه ب که اشتها را افزایش می دهد حتما از نان های سبوس دار نظیر سنگک ، پودر سبوس در مواد غذایی و ماءالشعیر استفاده نمایید.
  • مصرف روزانه پودر سبوس گندم به همراه ماست،سوپ، دیگر غذاها سبب رفع مشکل کم اشتهایی شما می گردد.
  •   اگر دچار خشکی دهان شده اید؛ همواره تکه یخ یا آبنبات کوچکی که طعم ترش لیمویی دارد در دهان داشته ویا آدامس های ترش بجوید.
  • گوشت ماهی مخصوصا در زمان های شیمی درمانی بدلیل هضم بهتر و مقادیر کافی آنتی اکسیدان بسیار مناسب می باشد.
  • برای پیشگیری از سردرد و سرگیجه به ویژه در روزهای شیمی درمانی به جای مصرف شکلات و آبنبات از خرما انجیر و توت   خشک استفاده نمایید.
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA code
::
دفعات مشاهده: 2673 بار   |   دفعات چاپ: 266 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی Motamed Cancer Institute
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3742