[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي :: English Page ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آشنایی با پژوهشکده::
گروه های پژوهشی::
آموزش::
کلینیک ها و مراکز تخصصی::
خدمات تخصصی::
دانستنی های سرطان::
انتشارات::
با بهبودیافتگان::
خیرین سرطان::
برقراری ارتباط::
اخبار پژوهشکده::
پرداخت الکترونیکی::
::
نوبت دهی اینترنتی کلینیک

AWT IMAGE

..
آدرس سازمانی (Affiliation)
آدرس سازمانی (Affiliation) پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی در مقالات و منابع علمی 
فارسی: مرکز تحقیقات سرطان پستان، پژوهشکده معتمد، جهاددانشگاهی، تهران، ایران
English: Breast Cancer Research Center, Motamed Cancer Institute, ACECR, Tehran, Iran
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
webmail

 AWT IMAGE

..
اتوماسیون

AWT IMAGE

..
نماد اعتماد الکترونیکی
..
:: در ژورنال کلاب هفتگی گروه های پژوهشی پژوهشکده مطرح شد؛ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۶/۲ | 

 تغییر رژیم غذایی می تواند اثرات سودمندی علیه سرطان پستان ایجاد کند

    مطالعات متعدد نشان می دهد رژیم غذایی نقش مهمی در جلوگیری یا پیشرفت سرطان پستان دارد و تعادل در مصرف اسیدهای چرب (مانند رژیم سنتی مدیترانه ای)، مصرف میوه و سبزیجات ، مصرف فیبر، مکمل های ویتامین و محصولات پروبیوتیکی با کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان همراه می باشد.

  به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی، هدی تفضلی دانشجوی دکترای تخصصی مدیریت خدمات بداشتی درمانی و عضو گروه پژوهشی بیماری های پستان پژوهشکده در ژورنال کلاب هفتگی گروه های پژوهشی با مروری بر بررسی برخی از مطالعات انجام شده مرتبط با تغذیه در سرطان ، در این خصوص گفت: تغذیه قابل تغییرترین فاکتور در زندگی روزانه ما در برابر ابتلا به سرطان پستان و سرطان های دیگر است.

  وی ادامه داد: با توجه به اینکه پیشگیری مقدم بر درمان بوده و تغییر در تغذیه و محیط از عوامل قابل کنترل در ابتلا به سرطان می باشد؛ لذا مطالعات بسیاری در این زمینه صورت گرفته.

  تفضلی در ادامه افزود: سازمان بهداشت جهانی ، 5 رفتار پرخطر را که منجر به 30 درصد مرگ های ناشی از سرطان می شود بدین شرح اعلام نموده است:

  · شاخص توده بدنی بالا

  · مصرف کم میوه و سبزیجات

  · کم بودن فعالیت فیزیکی

  · مصرف تنباکو

  · مصرف الکل

  لذا کنترل این پنج رفتار درجهان و کشور می تواند از بروز برخی بیماری ها و سرطان پیشگیری کند.

  تفضلی در پایان مصرف پروبیوتیک ها نیز طبق مطالعات انجام شده در حیوانات، عاملی در کاهش ابتلا به سرطان عنوان کرد.

 

 

 

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA code
::
دفعات مشاهده: 1325 بار   |   دفعات چاپ: 327 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی Motamed Cancer Institute
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3731